0031 (0)73-6138744 essed@home.nl

Appartementen Paramaribo

Paramaribo is een bruisende stad die nog lang niet alle mensen ontdekt hebben. Daardoor is veel van het authentieke bewaard gebleven. Hier moet wel bij gezegd worden dat ‘authentiek’ erg gekleurd is door de vele bezetters die in Suriname actief geweest zijn. Het heeft ervoor gezorgd dat er een bijzonder divers landschap ontstaan is met veel verschillende stijlen en elementen. Het zoeken naar appartementen in Paramaribo is daarmee interessant voor alle mensen die een spannende of culturele vakantie willen hebben. Met appartementen in Paramaribo weet u namelijk zeker dat u ’s nachts goed slaapt zodat u energie hebt voor heel de dag.

Bekijk onze appartementen in Paramaribo hier en boek de gewenste suite vandaag nog!

 

Een heerlijke vakantie met appartementen in Paramaribo

Paramaribo heeft ontzettend veel te doen voor mensen die van cultuur houden. Houdt u meer van goed eten en lekker drinken, dan bent u ook op de juiste plek in Suriname. Hoewel al onze suites een eigen kitchenette hebben, is het niet nodig om te eten in de appartementen in Paramaribo. U kunt namelijk op elk moment van de dag buiten de deur eten. In Paramaribo kunt u namelijk altijd iets te eten of te drinken vinden; het is een stad die niet slaapt.

En als u wel wilt slapen… dan kiest u appartementen in Paramaribo

Ons terrein is volledig afgesloten en heeft een eigen afgesloten parkeerplaats. Dat betekent dat vreemden hier geen toegang hebben. U kunt dus gewoon veilig slapen in de appartementen in Paramaribo. Ook kunnen we het vervoer van en naar de luchthaven voor u regelen en weten we altijd precies wat er speelt. Zo weten we waar u het lekkerst kunt eten, waar de festivals zijn en waar u precies kunt doen wat u wilt. Wilt u meer informatie of wilt u direct kiezen voor onze appartementen in Paramaribo? Stuurt u dan vooral vrijblijvend een mail naar essed@home.nl.

Kom tot ontspanning in een van onze suites

Edesse is een onderdeel van Essed Onroerend Goed bv gevestigd in  Nederland ’s-Hertogenbosch. Vanuit Nederland verzorgt,  Essed Onroerend Goed bv de reserveringen, de verhuur, exploitatie en financiële afwikkeling en zijn bereikbaar per e-mail: essed@home.nl of telefonisch 0031(73) - 6138744 correspondentie: Postbus 390 – 5201 AJ ’s-Hertogenbosch en ons kantooradres is Van Noremborghstraat 53 ’s-Hertogenbosch.

Corona maatregelen:  

Reserveringen die vanwege de Nederlandse en Surinaamse overheidsmaatregelen niet kunnen doorgaan, kunnen kosteloos binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum worden omgezet. Zo niet geldt de annuleringsregeling volgens de boekingsbevestiging van Edesse. Neem voor contact op met Edesse Nederland - Essed Onroerend Goed b.v. essed@home.nl of 00 31(0)73-6138744.