0031 (0)73-6138744 essed@home.nl

Onze Suites

Wij kunnen u diverse suites aanbieden: Twee single suites op de begane grond zonder balkon. Twee single suites met balkon op 1e verdieping. Twee double suites op de begane grond zonder balkon. Een balkon suite op de 1e verdieping en een Royal suite op de 2e verdieping.

Afhankelijk van het aantal personen kunt u een keus maken welke suite het meest geschikt is. Tevens kunt u verkoeling zoeken in het gasten zwembad gelegen in onze tropische tuin.

Algemene informatie

De sfeervolle suites & appartementen zijn gevestigd in een geheel gerenoveerd koloniaal herenhuis uit omstreeks 1870. Het mooie Edesse ligt hartje centrum van Paramaribo aan de Wagenwegstraat, tussen andere koloniale gebouwen, kantoren, ministeries en winkels. In de zeer nabije omgeving, op loopafstand, liggen de beste winkelstraten van de stad, diverse restaurants, eethuisjes , drinkgelegenheden en veel bezienswaardigheden zoals de Centrale Markt, diverse kerken, musea, de gezellige Waterkant en casino’s. Er zijn 4 suites voorzien van een ruime zit/slaapkamer (ca. 30 m²), 2 ruime 2-kamerappartementen met een aparte zit – en slaapkamer en 2 grote 4- kamerappartementen met een zitkamer en drie aparte slaapkamers. Alle suites & appartementen zijn geheel ingericht, hebben comfortabele bedden, zijn netjes gestoffeerd en voorzien van een eigen toilet en douche met warm – en koud stromend water, een kleine kitchenette (liever geen warme maaltijden bereiden), koelkast, airconditioning, kluisje, wekkerradio en tv. De aparte slaapkamers hebben ook ‘n eigen airco en wastafel. Op de eerste verdieping hebben de appartementen zowel voor als achter een ruim balkon. Het ontbijt wordt ’s ochtends geserveerd in de sfeervolle tuin. Eigen maaltijden bij groepen kunnen na toestemming zelf bereid worden. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 tot 13.00 uur. Uitsluitend voor onze gasten( niet voor derden ) is er een verkoelend zwembad met terras+ligstoelen. Wifi – internet Gratis parkeren ( totaal 12 plaatsen) op eigen terrein.

Elke suite beschikt over:

  • Koloniale- of boxspring bedden
  • Geluidsarme airconditioning
  • Compleet gestoffeerd
  • Een radio
  • Televisie
  • Kluisje
  • Dressoir
  • Een badkamer met douche en toilet.
  • Een kitchenette welke o.a. is voorzien van eenvoudig serviesgoed, een waterkoker, koffiezet apparaat, koelkast en eethoek.

Logies
Logie is inclusief continentaal ontbijt, terras in onze tropische tuin.

Kantoor
Kantoor centrum: met PC, telefax, internet en email.
Kantoor internet gebruikt: €6,- p.u.

Mobiel
Huur mobiele SME met kaart telefoon is mogelijk.

Parkeren
Gratis parkeren voor 10 auto’s.

Kortingen
Voor groepen vanaf 8 personen verlenen wij groepskorting.
Voor verblijf van 1 maand geven wij ook extra korting.

Impressie single suites

 

Wij beschikken over 4 soorten single suites, namelijk 2 suites op de begane grond en 2 suites op de 1e verdieping met balkon. Elke single suite is volledig ingericht; een ruime zit- woon-slaapkamer, eigen badkamer douche + WC.- kitchenette, magnetron, koelkast, TV en radio, kluisje.   

Voor maximaal 2 volwassenen.
Bestaat uit een ruimte zit/slaapkamer, ca. 30 m2.

 

Impressie Double suites

Wij beschikken over 2 double suites op de begane grond zonder balkon. Een double suite bestaat uit; 1 slaapkamer en 1 woon-zitkamer, eigen badkamer douche en WC, kitchenette met magnetron, kluisje, TV en radio, volledig ingericht. 

Voor minmaal 2 en maximaal 3 personen.
Bestaat uit een ruimte zitkamer en een aparte slaapkamer. ca. 45 m2

 

Impressie balkon suite

De balkon suite is een populaire suite aan de straatzijde met een royaal balkon, verder een woon-zitkamer en twee slaapkamers, volledig ingericht, eigen badkamer met douche + WC. – kitchenette, magnetron, koelkast, TV en radio, kluisje.   

Circa 55m2

 

 

Impressie Royal

Maximaal 6 personen (incl. kinderen).
Er is een kitchenette aanwezig.

Ca. 65m2

 

 

Kom tot ontspanning in een van onze suites

Edesse is een onderdeel van Essed Onroerend Goed bv gevestigd in  Nederland ’s-Hertogenbosch. Vanuit Nederland verzorgt,  Essed Onroerend Goed bv de reserveringen, de verhuur, exploitatie en financiële afwikkeling en zijn bereikbaar per e-mail: essed@home.nl of telefonisch 0031(73) - 6138744 correspondentie: Postbus 390 – 5201 AJ ’s-Hertogenbosch en ons kantooradres is Van Noremborghstraat 53 ’s-Hertogenbosch.

Corona maatregelen:  

Reserveringen die vanwege de Nederlandse en Surinaamse overheidsmaatregelen niet kunnen doorgaan, kunnen kosteloos binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum worden omgezet. Zo niet geldt de annuleringsregeling volgens de boekingsbevestiging van Edesse. Neem voor contact op met Edesse Nederland - Essed Onroerend Goed b.v. essed@home.nl of 00 31(0)73-6138744.