0031 (0)73-6138744 essed@home.nl

Studenten

Een nieuw thema is logies aan studenten. Er zijn in Par’bo heel veel NL. stage studenten. De royal suite is daar zeer geschikt voor. Maximaal verhuren wij aan 5 studenten. Veilig in het hartje centrum, met beveiliging, goed afgesloten. Geen logies in afgelegen stadsdelen, waar iedereen in en uit loopt,  zonder bewaking, geen gedoe zoals in vele massa studentenhuizen, enz.

Algemene informatie

A.h.v. het aantal personen geven wij een hoge  groepskorting op de logiesprijs v.a.  €295,- op maandbasis per student

Kom tot ontspanning in een van onze suites

Edesse is een onderdeel van Essed Onroerend Goed bv gevestigd in  Nederland ’s-Hertogenbosch. Vanuit Nederland verzorgt,  Essed Onroerend Goed bv de reserveringen, de verhuur, exploitatie en financiële afwikkeling en zijn bereikbaar per e-mail: essed@home.nl of telefonisch 0031(73) - 6138744 correspondentie: Postbus 390 – 5201 AJ ’s-Hertogenbosch en ons kantooradres is Van Noremborghstraat 53 ’s-Hertogenbosch.

Corona maatregelen:  

Reserveringen die vanwege de Nederlandse en Surinaamse overheidsmaatregelen niet kunnen doorgaan, kunnen kosteloos binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum worden omgezet. Zo niet geldt de annuleringsregeling volgens de boekingsbevestiging van Edesse. Neem voor contact op met Edesse Nederland - Essed Onroerend Goed b.v. essed@home.nl of 00 31(0)73-6138744.