0031 (0)73-6138744 essed@home.nl

Verblijven in een

hotel in Paramaribo? 

Paramaribo, de hoofdstad van Suriname, leent zich perfect voor een heerlijke vakantie. Het is een stad met een lange en rijke geschiedenis en waarbij Nederlandse straatnamen geen uitzondering zijn. Sinds de jaren ’50 is er veel geïnvesteerd in het opzetten van grote bouwprojecten waar vooral de rijkere bevolking van geprofiteerd heeft. Ook is er duidelijk aandacht voor toerisme: een hotel in Paramaribo is vaak voorzien van alle mogelijke luxe en is dé plek om een prettige en luxe vakantie door te brengen. Wanneer u voor de hotels Paramaribo bezoekt, weet u zeker dat u niet teleurgesteld wordt.

Wilt u voordelig en goedverzorgd in Paramaribo verblijven? Boek uw verblijf in één van onze suites vandaag nog!

 

Op vakantie in hotel Paramaribo

De historische binnenstad van Paramaribo staat op de Werelderfgoedlijst en heeft tal van gebouwen die de moeite van het bekijken waard zijn. De rijkdom van de binnenstad is vooral te danken aan de verschillende bezetters die Suriname door de jaren heen gehad heeft. Het heeft ervoor gezorgd dat er een veelzijdigheid aan culturen en stijlen te vinden is, zoals het Ministerie van Financiën uit 1832, de Hendrikschool uit 1887 of de Congreshal die veel recenter in 1999 gebouwd is. Na het bezoeken van al deze weelde is het terugtrekken in het hotel in Paramaribo zeker de moeite waard, al mag de lokale keuken ook niet overgeslagen worden.

Een aangenaam verblijf bij Edesse

Het boeken van een verblijf in Paramaribo is gemakkelijk en snel wanneer u voor ons kiest. Euro’s en Amerikaanse dollars kunnen overal gebruikt worden en in onze suites is het Nederlands nieuws gewoon beschikbaar. Ook hebben we een uitgebreid netwerk van lokale bedrijven waar u uiteraard van kunt profiteren. Zoekt u niet langer, maar boek vandaag nog uw vakantie zodat u af kunt tellen tot het moment dat u even helemaal tijd voor uzelf kunt pakken in Suriname met hotels Paramaribo. Voor vragen of boekingen kunt u altijd contact opnemen met essed@home.nl.

Kom tot ontspanning in een van onze suites

Edesse is een onderdeel van Essed Onroerend Goed bv gevestigd in  Nederland ’s-Hertogenbosch. Vanuit Nederland verzorgt,  Essed Onroerend Goed bv de reserveringen, de verhuur, exploitatie en financiële afwikkeling en zijn bereikbaar per e-mail: essed@home.nl of telefonisch 0031(73) - 6138744 correspondentie: Postbus 390 – 5201 AJ ’s-Hertogenbosch en ons kantooradres is Van Noremborghstraat 53 ’s-Hertogenbosch.

Corona maatregelen:  

Reserveringen die vanwege de Nederlandse en Surinaamse overheidsmaatregelen niet kunnen doorgaan, kunnen kosteloos binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum worden omgezet. Zo niet geldt de annuleringsregeling volgens de boekingsbevestiging van Edesse. Neem voor contact op met Edesse Nederland - Essed Onroerend Goed b.v. essed@home.nl of 00 31(0)73-6138744.