0031 (0)73-6138744 essed@home.nl

Vakantie Paramaribo

Wanneer u vakantie in Paramaribo viert, bevindt u zich in de hoofdstad van Suriname, welke gelegen is aan de westoever van de Surinamerivier. Deze ligt op zo’n tien kilometer van de Atlantische Oceaan die zeker de moeite waard is om tijdens uw vakantie in Paramaribo te bezoeken. Verwacht hier echter geen witte stranden want die bezit Suriname niet.

Wilt u tijdens uw vakantie in Paramaribo toch naar het strand, dan kunt u naar het ‘White Beach Marina Resort’. Dit is een aangelegd strand wat gelegen is langs de Surinamerivier, net buiten Paramaribo. Strandweer is het bijna altijd in Paramaribo want de temperatuur is tijdens het hele jaar vrij constant en is gelegen tussen de 24 en 36 graden Celsius. Door het aldoor waaiende briesje vanuit zee, is het er echter goed uit te houden.

Wilt u verblijven in één van onze appartementen, zodat u optimaal van uw vakantie in Paramaribo kunt genieten? Bekijk onze suites hier en boek vandaag nog!

Vakantie in Paramaribo en UNESCO

Paramaribo staat sinds 2002 op de wereld erfgoed lijst van UNESCO. Dit is te danken aan de monumentale gebouwen in de binnenstad die bijna volledig gebouwd zijn van hout. Doordat er in Paramaribo een samensmelting is van culturen, zijn de van buitenaf meegebrachte tradities vermengd met de plaatselijke gebruiken hetgeen de stad een zeer grote diversiteit aan bouwwerken oplevert.

Stadstoer tijdens uw vakantie in Paramaribo

Tijdens uw vakantie in Paramaribo kunt u een tour van vier uur (per fiets) boeken. waarin u met alle koloniale bezienswaardigheden van de stad zult kennismaken. Omdat Paramaribo een smeltkroes van bevolkingsgroepen is, zijn er ook vele religies die hier vreedzaam naast elkaar leven. Zo vindt u vlak bij elkaar zowel kathedralen, synagogen, en moskeeën, als ook Hindoe tempels. Wanneer u geïnteresseerd bent is er binnen een uur fietsen een complex met Hindoebeelden te vinden. Dit complex is gelegen in een park wat onderhouden wordt door vrijwilligers en waar u zowel kleine beelden als metershoge exemplaren kunt bewonderen. Ook vinden hier Hindoestaanse crematies plaats.

Kom tot ontspanning in een van onze suites

Edesse is een onderdeel van Essed Onroerend Goed bv gevestigd in  Nederland ’s-Hertogenbosch. Vanuit Nederland verzorgt,  Essed Onroerend Goed bv de reserveringen, de verhuur, exploitatie en financiële afwikkeling en zijn bereikbaar per e-mail: essed@home.nl of telefonisch 0031(73) - 6138744 correspondentie: Postbus 390 – 5201 AJ ’s-Hertogenbosch en ons kantooradres is Van Noremborghstraat 53 ’s-Hertogenbosch.

Corona maatregelen:  

Reserveringen die vanwege de Nederlandse en Surinaamse overheidsmaatregelen niet kunnen doorgaan, kunnen kosteloos binnen één jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum worden omgezet. Zo niet geldt de annuleringsregeling volgens de boekingsbevestiging van Edesse. Neem voor contact op met Edesse Nederland - Essed Onroerend Goed b.v. essed@home.nl of 00 31(0)73-6138744.